۱۳۸۹ خرداد ۲۶, چهارشنبه

خوراکی های ضروری در جیره ی غذایی زنان



به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، یكی از مهمترین این پنج گروه سبزیجات دارای برگ‌های پهن و سبز رنگ هستند.

محققان تاكید می‌كنند كه بدون گنجاندن این سبزیجات در رژیم غذایی روزانه تامین ریزمغذی‌های ضروری بدن امكانپذیر نخواهد بود.

این سبزیجات شامل اسفناج، كلم بروكلی، كاهو و سایر سبزیجاتی از این قبیل هستند كه دارای منابع فراوانی هستند و سرشار از فیبر خوراكی، ویتامین c و k و اسید فولیك می‌باشند. این سبزیجات همچنین حاوی مواد معدنی ضروری از جمله كلسیم، منگنز، آهن و پتاسیم هستند.

محققان توصیه می‌كنند كه زنان باید تلاش كنند؛ این سبزی‌ها را در رژیم غذایی هر روزه خود قرار دهند و هرچه این سبزیجات تیره‌تر باشند خواص آنها بهتر خواهد بود.

گزینه دوم كه مصرف هر روزه آن به زنان توصیه می‌شود؛ غلات سبوس دار هستند، مقدار فیبر و ریز مغذی‌ها و ویتامین‌های ضروری موجود در غلات سبوس دار 96 درصد بیشتر از غلات سفید و بدون سبوس است.

بر همین اساس متخصصان تغذیه توصیه می‌كنند كه مصرف گندم و برنج و پاستا سبوس دار و برنج قهوه‌ای باید در اولویت تغذیه‌ای قرار بگیرد، چون سرشار از ریزمغذی‌های اساسی و حیاتی هستند كه سبب اضافه وزن هم نمی‌شوند.

پایگاه اینترنتی براید سوئیتز در این رابطه افزود: مورد سوم مصرف مغزها و دانه‌های روغنی است كه یكی از بهترین‌ تركیبات خوراكی در رژیم غذایی روزانه محسوب می‌شوند.

پژوهشگران توصیه می‌كنند كه این مغزها را به سالاد، صبحانه و یا حتی ماست اضافه كنید، چون منبع فوق العاده‌ای از پروتئین، منگنز و ویتامین‌های B , E محسوب می‌شوند. مغزها همچنین برای مقابله با بیماریهای قلبی و سرطان‌ها مفید هستند. مغزها سرشار از كالری‌های چربی هستند اما چربی آنها برای سلامتی مفید است. همچنین می‌توان از این نوع خوردنی بعنوان عصرانه استفاده كرد. اما در عین حال باید از مصرف افراطی آنها جلوگیری كرد و بنابراین حدود یك چهارم فنجان یا 15 تا 20 عدد بادام یا گردو برای یك هفته كافی است.
خوردنی چهارم كه مصرف روزانه آن برای زنان ضروری است ماست كم چرب یا بدون چربی است كه منبع مهمی از ویتامین‌ها،‌ پروتئین و كلسیم است.

مالت حاوی باكتری‌های سالمی است كه می‌تواند با بیماریها‌ مبارزه كند. مصرف سه تا چهار فنجان ماست در هفته برای رژیم غذایی كافی است اما باید مراقب باشید كه شكر به آن اضافه نكنید در عوض آن را با میوه‌ها مصرف كنید. گزینه آخر انواع توت‌ها است. توت‌ها منبع غنی از فیبر خوراكی هستند و به كاهش وزن كمك می‌كنند. هم چنین بیش از هر ماده خوراكی دیگری حاوی آنتی اكسیدانهای گیاهی محافظ هستند.
این آنتی اكسیدانها نه تنها خطر بروز بیماریها را كاهش می‌دهند بلكه همچنین به جلوگیری از تحلیل
حافظه كمك می‌نمایند. مصرف تازه یا یخ زده توت‌ها هر دو خواص یكسان دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بازدیدکننده ی گرامی ، از اینکه بنده رو مفتخر به دریافت نظرات ارزشمند خودتون می کنید ، متشکرم . حسین حقگو

Free counter and web stats